Associatieve cartografie

Elk zijn, elk proces, elke identiteit, is te vangen in een geografische metafoor. Studio Kessler is gespecialiseerd in het vertalen van onze werkelijkheden, onze perspectieven en onze dromen naar associatieve cartografie.

   

Martijn Kessler heeft door de decennia heen deze verbindende kunst- en communicatievorm verfijnd middels bijzondere kunstopdrachten voor particulieren en communicatieprojecten voor profit en non-profit organisaties.

      

Geofictie als evenement

Een bijzondere manier om een evenement van een kunstzinnig en zeer persoonlijk accent te voorzien is het ter plekke in kaart laten zetten van het belangrijkste thema van deze speciale gebeurtenis. In een van de ruimtes waar het evenement wordt georganiseerd vinden de gasten een grote, mooi ge´llustreerde (digitale) schets in landkaartvorm waarin het thema wordt herkend. De aanwezigen gaan gedurende het evenement de kaart perfectioneren en invullen. Een mooie manier om elkaar beter te leren kennen en om inzicht te krijgen in de onderlinge relaties.

Een geofictie-evenement is een bijzondere invulling voor een event van een bedrijf, voor een bruiloft of een andere gelegenheid waar iets op een grootse manier gevierd gaat worden.
Naar top